Nemačko poljoprivredno društvo dodelilo je kompaniji "Zlatiborac" nagradu za višegodišnji uspeh u ocenjivanju kvaliteta proizvoda na svečanoj ceremoniji dodele nagrada održanoj u Berlinu. Zlatiborac je u prethodnih pet godina nagrađen sa dvadesetšest medalja za vrhunski kvalitet proizvoda na godišnjim takmičenjima „Ham and Sausage Quality Competition " na kojima učestvuje preko 30.000 prehrambenih proizvoda iz celog sveta. Ova posebna nagrada dodeljuje se proizvođačima koji su u prethodnih pet godina ostvarili nadprosečan uspeh u takmičenju, a "Zlatiborac" je prva kompanija sa naših prostora koja je dobila ovo važno priznanje. Svake godine, nemački DLG centar za testiranje ispituje prehrambene proizvode u sedamnaest kategorija, koristeći savremene naučne metode i dodeljuje ocene na osnovu postignutih rezultata na brojnim testovima.
Kompanija "Zlatiborac" dobila nagradu za višegodišnji uspeh u ocenjivanju kvaliteta proizvoda. Nagrade dodeljuje nemačko poljoprivredno društvo.
Nemačko poljoprivredno društvo dodelilo je kompaniji "Zlatiborac" nagradu za višegodišnji uspeh u ocenjivanju kvaliteta proizvoda na svečanoj ceremoniji dodele nagrada održanoj u Berlinu.
Zlatiborac je u prethodnih pet godina nagrađen sa dvadesetšest medalja za vrhunski kvalitet proizvoda na godišnjim takmičenjima „Ham and Sausage Quality Competition " na kojima učestvuje preko 30.000 prehrambenih proizvoda iz celog sveta.
Ova posebna nagrada dodeljuje se proizvođačima koji su u prethodnih pet godina ostvarili nadprosečan uspeh u takmičenju, a "Zlatiborac" je prva kompanija sa naših prostora koja je dobila ovo važno priznanje.
Svake godine, nemački DLG centar za testiranje ispituje prehrambene proizvode u sedamnaest kategorija, koristeći savremene naučne metode i dodeljuje ocene na osnovu postignutih rezultata na brojnim testovima.
Testiranje pored rigoroznih laboratorijskih analiza i kontrole biohemijskog sastava podrazumeva i senzorna i organoleptička ispitivanja eminentnih stručnjaka iz celog sveta.
Kontinualna posvećenost kvalitetu proizvoda i stalna ulaganja u tehnološki proces koji prati važne svetske standarde u prehrambenoj tehnologiji doneli su "Zlatiborcu" ovo svetsko priznanje koje jasno govori da su tradicionalne recepture sušenja suvomesnatih delikatesa sinonim za kvalitet i na svetskom tržištu.
Nemački DLG Institut je jedna od najvažnijih međunarodnih institucija za ocenjivanje kvaliteta prehrambenih proizvoda koja je osnovana od strane inženjera i autora Maksa Ejta 1885. godine.